02-08-09

Cursus vertalen

saskiasummerHet skiën van de groep vakantieLuxurious Chalets en het Hotel Rissiou voor Groepen Vrienden - Perfect voor familie krijgen het verzamelen zich, Bijeenkomsten, Speciale Gelegenheden, togethers of enkel het ontsnappen terwijl de jonge geitjes op school zijn.
Een geschikte ochtendvlucht met BMI (Britse Midland) in Grenoble, dat door kort, anderhalf overdracht van de uur privé bus volledig wordt gevolgd met jonge geitjesvideo om de tijdpas een weinig gemakkelijker te maken!
Ijs dat schaatst: Vaujany’s is de vrije openluchtijspiste een populaire aantrekkelijkheid, opent dagelijks van 4.007.00pm door het grootste deel van het seizoen met een kleine last voor vleethuur.
Het chalet Saskia in Vaujany heeft een atmosfeer laid-back luxe. Alle tien slaapkamers hebben balkons met het inspireren van meningen en Engels-reeksfaciliteiten. Er zijn een zonterras en twee ruime comfortabele zitkamers met logboekbranden plus een TV en een spelenruimte met lijsttennis, staafvoetbal en speler te genieten van DVD.

Grappig? De ganse website is zo: http://www.vaujany-chalets.com/saskianl.html

13:50 Gepost door Donder in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.