24-12-08

Kerstmenu

Nog snel eens de blog open, want sommige tradities breek je niet: ons kerstmenu …
Dit jaar ben ik exclusief voor wild gegaan:

Aperitiefhapje van fazantmedaillon met eekhoorntjesbrood in bladerdeeg
---
Toast met gerookte eendenborst, eendenleverpaté en lauw geitenkaasje met pruimenkonfijt
---
Wildbouillon en kervelsoep
---
Gebraden jonge duif in portsaus
---
Gebakken hertensteak met groenten- en fruitkrans
---
Chocomousse en peer in jasje van witte chocolade en nootjes
---
Koffie en thee met Belgische pralines
---


Dranken:
* Champagne Taitinger
* Porto Quinta de Infantado, tawny
* Torres, Sangre de Toro, 1997 (op het nippertje …)
* Chivas Regal, 12 y

22:44 Gepost door Donder in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

buen provecho allez dat moet gesmaakt hebben! maar er eeneven culinair 2009 van!

Gepost door: jeronimo | 27-12-08

Amaai ... veel werk, maar super lekker!
Gelukkig nieuwjaar 2009.

Gepost door: Chris | 28-12-08

@Chris een dagje, maar dat is het wel waard

Gepost door: Donder | 29-12-08

De commentaren zijn gesloten.